Stop interessos. Li financem la seva reparació
Stop interessos. Li financem la seva reparació
Primer
<<Anterior1234Següent>>
Últim
Projectes instal·lacions solars

A Solartest li oferim un servei integral i l'acompanyem en cada un dels tràmits del seu projecte.

Si necessita conèixer la viabilitat del seu projecte d'instal·lació mitjançant un estudi previ, tenir un projecte executiu per obtenir la llicència i aprovació de l'Administració i un director d'obra que en tot moment verifiqui que es compleix la normativa, truqui'ns.

Estudis de viabilitat i avantprojectes

Perquè conegui la viabilitat del seu projecte mitjançant un estudi previ en el qual li indiquem la inversió necessària, la rendibilitat i l'estalvi energètic.

Elaboració de projectes executius

Un cop es decideix dur a terme la instal·lació d’energia solar, elaborem el projecte executiu per poder presentar-lo, juntament amb la resta de documentació, a l'Administració o organisme competent per tal d'obtenir-ne la llicència i aprovació. Durant tot el procés, Solartest l'acompanyarà facilitant-li l'assessorament necessari i ajudant-lo en cada un dels tràmits.

Direcció d'obra dels projectes executius

Un cop aprovat el Projecte Executiu, procedim al control i supervisió de les tasques a realitzar per tal d'assegurar-ne la correcta instal·lació i qualitat.

Un director d'obra assumeix el projecte i verifica que en cada etapa es compleix no només la normativa sinó també la màxima qualitat exigida per Solartest. Realitza controls reals, amb visites concertades i ajustades a les necessitats. En acabar el projecte, fa una comprovació final per corroborar que estigui tot perfecte.

Confien en nosaltres
Fincas Anzizu
Banc Sabadell
Bastardes Catalan
Primer
<<Anterior123456789Següent>>
Últim

Contacte
Per més informació, truqui'ns o ompli el nostre formulari de contacte.
L'atendrem el més aviat possible.

Nom (*)
Telèfon
e-mail (*)
Assumpte
Imagen de seguimiento