Stop interessos. Li financem la seva reparació
Stop interessos. Li financem la seva reparació
Primer
<<Anterior1234Següent>>
Últim
Instal·lació d'Energia Solar

Disposem d’un equip amb àmplia experiència en disseny d’instal·lacions solars, posada en marxa i manteniment solar per l'aprofitament d'Energia Solar Tèrmica i Fotovoltaica.

Una instal·lació d’Energia Solar Tèrmica i Fotovoltaica de qualitat necessita professionals qualificats i amb experiència. Solartest li ofereix solucions integrals d’instal·lació, a més de l'assessorament, la informació i el suport constant en cada un dels passos.

Execució i instal·lació en finca antiga i de nova constucció

Si ho prefereix, Solartest es fa càrrec de la realització completa de la instal·lació. Per a això, disposem d'una xarxa d'instal·ladors amb qui col·laborem de manera permanent, que ens permet realitzar instal·lacions de tota mena de complexitat i mida.

Auditoría d'instal·lacions en funcionament

Si la seva instal·lació d'Energia Solar Tèrmica i Fotovoltaica no funciona correctament o el seu rendiment no és òptim, a Solartest podem ajudar-lo. A través de visites programades, realitzem el diagnòstic de l'estat de la seva instal·lació per saber quina és la causa del seu problema i determinem les accions correctives necessàries. Amb pressupostos acordats i tancats.

A més, comptem amb material específic de recanvi i, en cas d'haver de realitzar un canvi de peça, n’hi posem una de manera provisional perquè la seva instal·lació segueixi funcionant sense parar en cap moment.

Instal-lació d'Energia Solar 4
Instal-lació d'Energia Solar 1
Instal-lació d'Energia Solar 3
Galeria fotogràfica
Instal-lació d'Energia Solar 5
Instal-lació d'Energia Solar 6
Instal-lació d'Energia Solar 7
Instal-lació d'Energia Solar 8
Primer
<<Anterior12Següent>>
Últim
Confien en nosaltres
Fincas Anzizu
Banc Sabadell
Bastardes Catalan
Primer
<<Anterior123456789Següent>>
Últim

Contacte
Per més informació, truqui'ns o ompli el nostre formulari de contacte.
L'atendrem el més aviat possible.

Nom (*)
Telèfon
e-mail (*)
Assumpte
Imagen de seguimiento